ÅTERBRUK

What about återbruk? We love återbruk!

Essensen i Ad Steam handlar om att ta tillvara på det som finns oavsett om det handlar om en historia eller om det handlar om prylar eller för den delen människor.

Vi har en stark tro på att slit och släng är ohållbart och något som måste upphöra för att vi inte ska ta död på oss själva och vår planet.

Att återbruka ”hårdvara” är ganska enkelt och fantastiskt roligt. Att göra de där loppisfynden och få ge dom ett nytt liv är ju helt magiskt.

Det är minst lika magiskt att gå in i en organisation och ta tillvara på det gamla och genuina, ge det lite extra kärlek och ”steam” för att få ut en tillsynes helt ny produkt eller tjänst. Återbruk helt enkelt.

Nog har vi alla köpt den där möbeln på en loppis, tänkt att vi ska måla den i någon ny fräsch färg. Men insett att möbeln kommer till sin rätt redan när vi skrapat och slipat lite, den behöver inte ens ny färg. Lite så jobbar vi när vi ”steamifierar” organisationer och verksamheter. Vi skrapar lite på ytan för att se vad som finns under, och skapar något nytt utifrån det.